Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Yüzyılın Konut Projesi için banka üzerinden yapılacak başvurular 7 gün sonra sona erecek.
Maslak’ta yükselen RAMS Park House Maslak, lansman döneminde yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. 5–6–7 Aralık tarihlerindeki lansmanda, yalnızca üç gün içinde 260 konut satıldı ve lansman kampanyası 1 Ocak’a uzatıldı.
Gayrimenkul danışmanları ve şehir plancıları, yatırım kararı verirken ilk bakılması gereken unsurların başında lokasyon, ulaşım olanakları ve bölgenin gelişim potansiyelinin geldiğini belirtiyor.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut fiyatları ile kira arasındaki ilişkinin yeniden kurulduğunu ve gelecek dönemde kira artışlarının normalleşeceğini söyledi.
Timur Gayrimenkul, Nef Koruköy projesinin yeni etabı için ön talep toplamaya başladı. Toplam 997 konutun yer aldığı proje İstanbul Çekmeköy’de yükseliyor.
Yorumlar