12 Mart 2021 Cuma

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Yorumlar

Diğer Haberler

Nidaköy İzmir Dikili'de yüzde 10 peşinat vade farksız 30 ay taksit fırsatıyla!
Tahincioğlu ve Nida Arsa ortaklığında Nidaköy İzmir Dikili'de yüzde 10 peşinat vade farksız 30 ay taksit fırsatıyla villa sahibi olma fırsatı devam ediyor.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı!
17,1 milyar TL portföy büyüklüğü ile dikkat çeken Zeray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. 
Milli Emlak Balıkesir ve Edirne’de KDV’den muaf arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ve Edirne’de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardığını duyurdu. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihalesi 10 Aralık ve 11 Aralık’ta yapılacak. 
Emlak vergisine üst sınır getirildi!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilen önerge ile, önümüzdeki yıl uygulanacak emlak vergisi değerlerine önemli bir üst sınır getirildi.
Babacan Yapı'dan Gayrettepe'ye 2 milyar TL değerinde dev proje: Babacan Meridian'da peşin fiyatına 24 ay taksitle!
Babacan Meridian, 10 bin metrekare inşaat alanı ve 2 milyar lira proje değeriyle Beşiktaş Gayrettepe'de yükseliyor.