12 Mart 2021 Cuma

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Yorumlar

Diğer Haberler

Yapı sektörü için 5 acil dönüşüm çağrısı!
ÇEDBİK tarafından, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen ‘8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde, sürdürülebilir dönüşümün Türkiye’de karşılaştığı riskler ve fırsatlar ele alındı.
Menemen Belediyesi 48 adet arsa, arazi ve konutu satışa çıkardı!
Menemen Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan arsa, arazi ve konutları satışa çıkardı. 48 adet gayrimenkulün toplam satış bedeli 517 milyon 86 bin 620 TL olarak belirlendi.
Güney Tarım İnşaat’a 1 yıl kesin konkordato koruması!
Kızıltepe 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Güney Tarım Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında (bir) yıl süreyle kesin mühlet verilmesine karar verdi.
Ferce Bağlıca Ankara’da faizsiz taksit imkanıyla!
Ankara’nın hızla değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Bağlıca’da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.
Zeray GYO’nun halka arzı için geri sayım başladı!
Zeray GYO, sermaye piyasalarına adım atıyor. 2 milyar 38 milyon TL büyüklüğe ulaşması beklenen söz konusu halka arz için 10-11-12 Aralık tarihlerinde talep toplanacak.