9 Şubat 2021 Salı

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Deprem bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş'tan İstanbul uyarısı! 7'den büyük depreme hazır olmalı!
Deprem bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, sosyal medya hesbabı X'ten İstanbul için kritik açıklamalarda bulundu. Bektaş, İstanbul'un 7'den büyük depreme hazır olmasını söyleyerek uyarıyor.
Satılık konutlara talep azalıyor!
“Sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporlarına göre satılık konut talebinde düşüş görülürken, reel kira fiyatları önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 2,1 oranında azaldı. 
Emlak Konut GYO Köy 3. Etap’ın kesin kabulü yapıldı!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağının 8 Aralık 2025 tarihinde onaylandığını duyurdu.
Milli Emlak’tan Konya ve Kayseri’de KDV’den muaf araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kayseri’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa sundu. Arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.
Lagom Life Villaları Aralık 2025 fiyat listesi!
Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yükselen Lagom Life Villaları’nda yer alan konutların güncel satış fiyatları 65 milyon 500 bin TL’den başlıyor.