29 Ocak 2021 Cuma

Kanal İstanbul bilirkişi heyetinden bir üye ayrıldı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.