3 Aralık 2020 Perşembe

Canlar Boru Profil Plastik Elektrik İnşaat tarafından Metag İnşaat'a dava açıldı. Davanın yargılanması 28 Ocak 2021 Perşembe günü saat 10:25'te yapılacak...



Canlar Boru Profil Plastik Elektrik İnşaat Makina Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından Metag İnşaat Ticaret Anonim Şirketi aleyhine iflas davası açılmıştı. 

T.C.  Ankara  1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açılan bu davanın yargılaması 28 Ocak 2021 Perşembe günü saat 10:25'e bırakıldı.

Metag İnşaat, kuruluş yılı olan 1967 den bu yana, dünyanın en zorlu bölgelerinde tasarım, mühendislik, proje yönetimi ve inşaat işlerini  sürdürüyor. Şirket Türkiye ve Afganistan olmak üzere, Rusya, Suudi Arabistan, Sudan, Kazakistan, Özbekistan, Romanya, Kırgızistan ve Cibuti gibi birçok ülkede inşaat projeleri hayata geçirdi. 

Metag İnşaat projeleri

1.    Adana Adalet Sarayı
2.    TUİK Türkiye İstatistik Kurumu Hizmet Binası
3.    Gebze 400 Yataklı Devlet Hastanesi
4.    Mamak 200 Yataklı Devlet Hastanesi
5.    Camp Lemonnier Yükleme Rampası ve Hangarları, Paralel Taksiyolu Uzatılması ve Cephanelik Binası
6.    Garowe Havaalanı Geliştirilmesi Projesi
7.    ARAMCO, Bachelor Housing Projesi
8.    Mezar-ı Şerif Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi

İlan metni: 
T.C.  Ankara  1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI'NDAN ESAS NO: 2020/400 Esas

Davacı CANLAR BORU PROFİL PLASTİK ELEKTRİK İNŞAAT MAKİNA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından davalı Ankara Ticaret Sicil Memurluğunun 389990 ticaret sicil numarasına kayıtlı METAG İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ aleyhine açılan İflas (Doğrudan Alacaklı Tarafından Talep Edilen İflas (İİK 177)) davası nedeniyle; Duruşma 28/01/2021 günü saat 10:25'e bırakılmış olup;
İİK 177/son maddesi yollamasıyla, İİK 178/2 maddesi gereğince alacaklıların iflas talebinin ilanından itibaren 15 gün içerisinde davaya müdahale veya itiraz ederek, borçlunun iflas talebini, hakkındaki takipleri ertelemek ve borçlarını ödemeyi geciktirmek için yaptığını ileri sürerek mahkemeden talebin reddini isteyebilecekleri ilanen tebliğ olunur.

Yorumlar

Diğer Haberler

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!
Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Pendik’te inşa ettiği Siltaş Premium ve Siltaş Panorama projesinde ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için 1.99 kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunuyor.
Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!
Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.