3 Aralık 2020 Perşembe

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) alışveriş merkezleri hakkında açıklama yaptı. 

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezleri'nde bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizdeki kiracılarımıza, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanmasına karar verilmiştir. 

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Yorumlar

Diğer Haberler

Tamtur pırlanta yüzük almak isteyenler baksın! İnza Pırlanta fiyat listesi 28 Mart 2024!
Kadınların en çok tercih ettiği yüzükler arasında yer alan tamtur yüzüklerin fiyatları araştırılıyor. İnza Pırlanta'da tamtur yüzün ne kadar? İnza Pırlanta tamtur ve yarımtur fiyat listesi 28 Mart 2024...
1935'te konut sahiplerinden alınan eksik ve fazla vergilere çözüm getirilmiş!
1935 yılında bina vergilerinin artırılması gündeme gelmiş. Alınan vergilere göre binaların değerinin artırılmamasına karar verilmiş. 
Migros'ta Ramazana özel yüzde 53'e varan dev indirim! Kemalpaşa tatlısı 27 TL, hurma 39 TL, güllaç 79 TL! Hemen bakın!
Migros'ta geleneksel Ramazan tatlarında yüzde 53'e varan dev indirim başladı. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 27 Mart 2024 fiyat listesi...
İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!
Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.
1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek
1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.