16 Kasım 2020 Pazartesi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.



TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sunumda konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat çalışmaları devam eden sanayi sitesi projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ekonomiden sorumlu tüm bakanlıklar, güçlü bir koordinasyon ve ekip ruhuyla çalıştığını dile getiren Varank, "Bugün itibarıyla sanayi bölgelerinde 3 bin 978 tesisin inşaatı devam ediyor. 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesini tamamlayacağız" şeklinde konuştu. 

OSB Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik!

Yorumlar

Diğer Haberler

Migros'ta bugüne özel Prima 74'lü bebek bezi 429, Sleepy 64'lü bebek bezi 149, Aptamil mama 439 TL! Dev indirim fırsatı!
Migros'ta bugüne özel bebek ürünlerinde yüzde 28'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Şanslı saatler kapsamında Prima 74'lü bebek bezi 429, Sleepy 64'lü bebek bezi 149 TL'ye düştü. İşte ayrıntılar...
İmar kanununa kafa tutan villa görenleri şaşkına çevirdi! İmar kanunu yeniden düzenlenmeli...
Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı villa görenleri şaşkına çevirdi. 
Gayrimenkul Yatırım Ortakları mercek altında! GYO'lara vergi muafiyeti kalkıyor mu? 
GYO'lara vergi muafiyetinin kaldırılması gündemde yer alıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, GYO'lar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
BDDK açıkladı: Tüketici kredilerinin 445 milyar 626 milyon TL'si konut!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayınlanan haftalık bültende yer alan bilgilere göre tüketici kredilerinin 445 milyar 626 milyon TL'si konut...
Çiftçiler dikkat! Başak Traktör Nisan 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi!
Başak Traktör çiftçilerin merak ettiği ve araştırdığı Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. İşte Başak Traktör tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi...