29 Ekim 2020 Perşembe

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.



Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını devam ettiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Şehir Hastanesi için de sevindiren haberi paylaştı. Erzurum Belediyesi'nde yer alan habere göre; Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde konuşma yapan Sekmen, Erzurum Şehir Hastanesi açılışının Kasım ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 Kasım'da geleceğini söyleyen Sekmen, “Liderimiz, mazlum ve mağdur milletlerin hür ve gür sesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, nasip olursa inşallah Kasım ayında Erzurum’a gelecek.

Devlet Başkanımız burada başta Erzurum Şehir Hastanesi olmak üzere, şehrimizde hayat bulan yatırım ve projelerimizin de inşallah açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanımız inşallah 22 Kasım’da Erzurum’a gelecek” dedi.


Erzurum Veyisefendi'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Yorumlar

Diğer Haberler

ÖİB’den İzmir, Adana ve Karaman’daki gayrimenkullerin satışına onay!
Sümer Holding’e ait gayrimenkullerin satışına ilişkin Özelleştirme İdaresi kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. İzmir, Adana ve Karaman’daki üç taşınmaz toplam 27 milyon TL’yi aşan teklifler karşılığında el değiştirdi.
Dinçer Enerji’ye 1 yıllık kesin konkordato mühleti!
Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Dinçer Enerji Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin konkordato talebini kabul ederek, 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi.
Altın fiyatları tuzla buz oldu! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! 15 Mayıs 2025 son dakika altın fiyatları!
15 Mayıs 2025 son dakika altın fiyatları belli oldu. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2025 Perşembe son dakika altın fiyatları...
Milli Emlak Eskişehir ve Malatya’da arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Malatya’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihaleleri bu ay yapılacak.
Alim Boya Apre Tekstil için mahkemeden 3 ay süreyle geçici mühlet kararı!
1982 yılında hazır giyim üreticisi olarak Sultanhamam'da sektöre giriş yapan ve konkordato talebinde bulunan Alim Boya Apre Tekstil için Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi'nden 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.