29 Ekim 2020 Perşembe

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Taraklı, Akpınar, Anbarlı, Avcilar ve Zorlu Köylerini birbirine bağlayacak bir köprü ihtiyacı yıllardır vatandaşlarımız tarafından dile getirilmesine rağmen; bu sorunun giderilmesi adına somut adımlar atılmamıştır'' diye konuştu.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın soruları:
1- Murgul Tünelinin çıkışında Taraklı ve Akpınar köylerinin ortasına Artvin'in Borçka ilçesine bağlı 5 köyün ortak ihtiyacı olan; Taraklı, Akpınar, Anbarlı, Avcılar ve Zorlu Köylerini birbirine bağlayacak bir köprü yapılmasına adına Bakanlığınız nezdinde bir çalışma yürütülmekte midir? 
2- Borçka İlçesinde 5 köyün ortak sorununu gidermek adına ilgili noktaya bir köprü ne zaman yapılacaktır? Bir takvim açıklar mısınız? 

Yorumlar

Diğer Haberler

Dinçer Enerji’ye 1 yıllık kesin konkordato mühleti!
Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Dinçer Enerji Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin konkordato talebini kabul ederek, 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi.
Monsa Moda ve Kozmetik için son dakika mahkeme kararı! 3 ay sürüyle geçici mühlet kararı verildi!
Konkordato talebinde bulunan Monsa Moda ve Kozmetik Sanayi için mahkeme 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Çankaya Vivada Imperium'da teslimler Ocak  2026'da!
Vivada İnşaat tarafından Ankara’da hayata geçirilen Vivada Imperium projesinde konut teslimlerinin Ocak 2026'da yapılması planlanıyor. Peki Çankaya Vivada Imperium'da villa fiyatları ne kadar?
Konkordato talep eden Quetzal İnternational Baharat için bir yıl süreyle kesin mühlet kararı!
Quetzal İnternational Baharat Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato talebi kabul edilerek, şirket hakkında bir yıl süreyle kesin mühlet kararı verildi.
Avrupa, konut krizini çözmek için harekete geçti! Uygun fiyatlı konut satışları için fon kurulması bekleniyor
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Enerji ve Konuttan Sorumlu Üyesi Dan Jorgensen, Avrupa'da konut krizinin olduğunu belirterek, uygun fiyatlı konut sağlamak üzere plan hazırlığının yapıldığını açıkladı.