29 Ekim 2020 Perşembe

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.



İstanbul Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ümraniye Belediyesi'nin sitesinde yer alan habere göre; Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde 32 yıldır vatandaşlara hizmet sunan Ömer Faruk Darende Camii, olası deprem riskine karşı yeniden inşa edilmek amacıyla bir süre önce yıkıldı. 

Başta Ümraniye Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları ile yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin yeniden yapılması için harekete geçildi. Caminin temelinin atılması sebebiyle bir tören düzenlenirken, törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Ümraniye Belediyesi olarak her alanda çalıştıklarına dikkat çeken Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okullardan camilerin bakımına kadar bir çok konuda hizmet sunduklarını belirtti. Yeni yapılacak caminin temelini atan Başkan Yıldırım, caminin yapımında destek veren hayırseverlere teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Fatih Kariye Camisi açılışı ertelendi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.