29 Ekim 2020 Perşembe

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.



Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar’ın yıllardır süren sorunlarını çözmeye devam ediyor. Hançerli, Yeşilkent Mahallesi’nde süren çalışmalarda incelemelerde bulundu.

Göreve gelmeden önce “gerçek sorunlara gerçek çözümler” anlayışıyla kentteki yaşam kalitesinin önünde engel olacak bütün sorunları ortadan kaldıracağının sözünü veren Başkan Hançerli, pek çok çalışmayı hızlandırdı. 

En çok şikayet gelen mahalleye yatırımlar arttı

Gerçekleştirdiği inceleme gezisiyle çalışmaları yerinde gözlemleyen Hançerli, göreve gelir gelmez kentteki nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu Yeşilkent Mahallesi’nde, uzun yıllardır ihmal edilen yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaların başladığını dile getirdi. Başkan Hançerli, çalışmalara ilişkin şöyle konuştu: 

"Yeşilkentimizde birçok yerde çalışma var. Çok ihtiyaç vardı bu ihtiyaçları da bir bir çözüyoruz. Yaptığımız çalışmalar bir değil iki değil. Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır. Müdürümüz, öğretmenlerimiz de geldi. Biz de okulumuzun yolunu yaptık hazır. Başka neler yapabiliriz diye bakıyoruz. Çözemediğimiz sorunları emin olun çözeceğiz.

“Yeşilkent yıllardır alamadığı hizmeti alıyor”

Yeşilkent yıllardır alamadığı hizmeti alıyor. Diğer mahallelerimizde alamadıkları hizmetleri alacak. Biz geleceğin Avcılar’ını geleceğin belediyeciliğini göstermek için var gücümüzle çalışacağız. Halkla birlikte halkın içinde çözebildiğimiz sorunları tüm gücümüzle çözmeye devam ediyoruz.  

“Az maliyetle çok iş, etkin ve verimli kaynak kullanımı bizim ilkelerimiz”

Zorluklarımız dertlerimiz sıkıntılarımız var. Hem ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durum hem belediyemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durum. Biz az maliyetle çok işler yapmaya, arkadaşlarımızla birlikte devam ediyoruz. Az maliyetle çok iş, etkin ve verimli kaynak kullanımı bizim ilkelerimiz ve prensiplerimiz bunu da çalışma arkadaşlarımızla başarıyoruz. Avcılardan tüm dünyaya örnek bir model ortaya koyuyoruz."

Avcılar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor! 2 günde 15 bina yıkıldı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Bursa'daki maden şirketi konkordato ilan etti! Astra Madencilik'e 3 aylık geçici konkordato mehli verildi!
Bursa'nın ileri gelen maden şirketlerinden Astra Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile ilgili üç aylık geçici konkordato mehli verildi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bütçemizde ilk defa sosyal konut için 100 milyar liralık bir kalem açtık!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptığı açıklamada “Bütçemizde ilk defa sosyal konut için 100 milyar liralık bir kalem açtık ve TOKİ'ye buradan destek olacağız." dedi
Kocaeli Bulvar Yeşilova'da 1+1'ler 4 milyon 760 bin TL'den başlayan fiyatlarla!
Türköz İnşaat tarafından Kocaeli'de inşa edilen Bulvar Yeşilova projesinde 1+1'ler 4 milyon 760 bin liradan başlıyor. 
Batum Artex’te 8 bin 25 dolar peşinat imkanıyla!
Artex projesi, Gürcistan’ın en hızlı gelişen ve modern bölgelerinden biri olan Batum New Boulevard’da yükseliyor. 
Altın fiyatlarında yeni rekor! Bugün gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 10 Eylül 2025 altın fiyatları!
Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın bugün 4942 liraya ulaşarak rekor kırdı. Ons altın ise 3650 dolar seviyesinde işlem görüyor.