29 Ekim 2020 Perşembe

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kasap, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın soruları:
1- Kütahya Sofça Baraj gölü kıyısında yer alan 144 dönümlük mesire alanı Porsuk Baraj Gölü rezervuar koruma alanı olmasına rağmen bir dernek tarafından kalıcı yapı inşa edilerek Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından da elektrik bağlanmıştır. Porsuk Baraj Gölü rezervuar koruma alanı olan mesire yerine sökülebilir takılabilir malzeme yerine kalıcı yapı inşa edilmesi hakkkında bir soruşturma açmayı düşünüyor musunuz?

Yorumlar

Diğer Haberler

8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.