16 Ekim 2020 Cuma

Şeker Finansal Kiralama'nın 54 gün vadeli iskontolu 37 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcıya satışı yapılan finansman bonosu ihracı tamam...



Şeker Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) nitelikli yatırımcıya 49 gün vadeli iskontolu finansman bonosu satışı hakkında açıklama yaptı. 

Şeker Finansal Kiralama'nın 54 gün vadeli iskontolu 37 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcıya satışı yapılan finansman bonosu ihracı gerçekleşti. 

Şeker Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması:
54 Gün vadeli iskontolu 37.000.000 TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcıya satışı yapılan finansman bonosu ihracımız gerçekleşmiştir.
 

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!
Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.
2021'de 7 TL olan benzin şimdi 45 TL! Ev kiraları neden hala 2 bin TL? 
Binlerce ev sahibi yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle mağdur durumda. Bir ev sahibi 2021 yılı ile şimdiki benzin fiyatlarını karşılaştırdı ve 'Bu enflasyonun sorumlusu ev sahipleri mi?' dedi. İşte ayrıntılar...
Prime Tan Suites peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 
Prime Tan Suites projesinde konut satışları başladı. Projede peşin ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Peki Prime Tan Suites nerede? İşte projeyle ilgili merak edilenler...
Ekonomist Mert Başaran'dan çok önemli uyarı: Bireysel hisse değil fon alın!
Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da çok önemli bazı uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın "Bireysel hisse değil fon alın" paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...
Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!
Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.