29 Eylül 2020 Salı

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO'nun şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edilmiş olup ekte yer almaktadır.

Rapor için tıklayın

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta makas değişikliği! Fiyatlar ne olacak?
TCMB tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi yaklaşık 3 yıl sonra ilk defa reel olarak azalış gösterdi. İşte söz konusu verileri Habertürk'teki köşesine taşıyan Abdurrahman Yıldırım'ın konu ile ilgili o yazısı...
Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!
Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.
Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla
Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.
Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!
Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...
İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 
Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi.