29 Eylül 2020 Salı

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 parsele ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ayın Koyu 9 adet parsel revize değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO'nun şirket portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 parsele ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 Adet Parsel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edilmiş olup ekte yer almaktadır.

Rapor için tıklayın

Yorumlar

Diğer Haberler

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek
1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.
Murat Kurum: 300 bin konutluk 'Yarısı Büyükşehirden' kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, megakentin kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Murat Kurum'un ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planı...
İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!
Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.
Migros'ta Ramazana özel yüzde 53'e varan dev indirim! Kemalpaşa tatlısı 27 TL, hurma 39 TL, güllaç 79 TL! Hemen bakın!
Migros'ta geleneksel Ramazan tatlarında yüzde 53'e varan dev indirim başladı. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 27 Mart 2024 fiyat listesi...
Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!
Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar?