28 Eylül 2020 Pazartesi

Konya Selçuklu ilçesi Horuzluhan Mahallesi'ndeki tarla kavgasında iki kişi yaralandı...



Konya'da tarla meselesi nedeniyle tartıştığı amcaoğluyla yanındaki arkadaşını silahla yaralayan şüpheli yakalandı.

Alınan bilgilere göre, merkez Selçuklu ilçesi Horuzluhan Mahallesi İstikamet Caddesi'ndeki bir branda dükkanında bir araya gelen Mustafa B. (29) ile amcasının oğlu Talha B. (40) arasında, Cihanbeyli ilçesindeki tarlanın kullanımı sebebiyle tartışma çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kısa zamanda kavgaya dönüşen olayda Mustafa B, tabancayla önce amcaoğlu Talha B'ye, ardından dükkanda bulunan arkadaşı Orhan E'ye (51) ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Belinden yaralanan Talha B'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olaydan sonra çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Mustafa B'yi kısa süre sonra gözaltına alarak emniyete götürdü.

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...