20 Eylül 2020 Pazar

TOKİ'nin satışa çıkardığı konutlarda uygun ödeme fırsatları bulunuyor. Birçok vatandaş TOKİ'nin sunduğu ucuz konut fırsatlarıyla ev sahibi oluyor. Peki TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler? İşte TOKİ ödemelerine ilişkin detaylar...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşlara çok sayıda şehirde konut fırsatı sunuyor. TOKİ'den konut satın almak isteyen vatandaşlar açık satış yöntemiyle ya da kura çekimi ile ev sahibi olabiliyor. Takvim'de yer alan habere göre; farklı ödeme seçenekleri de sunuluyor. 

TOKİ projelerinden ev satın alacak olan vatandaşların konut projesine göre değişen oranlarda ve belli bir tutarda peşinat ödemesi yapması gerekiyor. 

Peşinat ödemeleri yüzde 10'dan başlıyor; yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 ve yüzde 25 oranlarında yapılabiliyor. 

TOKİ konutlarında taksit seçenekleri de dairelere göre değişiyor. 

TOKİ'den ev satın alan ve peşinat ödemesi yapan vatandaşlar, kalan borçlarını en az 120 ay olmak üzere uzun vadede taksitlere bölebiliyor. 

Taksitler 120 ay, 144 ay, 180 ay, 216 ay ve 240 ay şeklinde değişiklik gösteriyor. 

TOKİ'den dar gelirliye 461 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Yorumlar

Diğer Haberler

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!
1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.
Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla
Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.
0,21 karat pırlanta! 0,21 karat pırlanta yüzükte indirim kampanyası! 0,21 karat pırlanta yüzük kaç TL? 
0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı evlilik teklifi etmek isteyenler ve hediye almayı düşüşüneler tarafından araştırılıyor. Peki 0,21 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı...
ŞOK aktüel indirimleri! 27 Nisan 2024! ŞOK'ta bu hafta sonu neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu
ŞOK Market 27 Nisan ile 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Nisan ayının son katoğunu yayımladı. ŞOK 27 Nisan 2024 Cumartesi kataloğu ile aktüel ürünler belli oldu. 27 Nisan ŞOK Market'te neler var?  ŞOK aktüel ürünler kataloğu.
İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 
Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi.