5 Eylül 2020 Cumartesi

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 



Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyelilerle ilgili yaptığı paylaşımından şikayetçi oldu.

Akşam'da yer alan habere göre; şarkıcı Gökhan Özoğuz ile ilgili Twitter hesabı üzerinden Suriyelilerle ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan suç duyurusu yaptı. Mimar Zeynep Melek Bulut’un sunduğu dilekçede, Özoğuz’un “Çok iyi yazı! 1 milyon Suriyeli var ve her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Çete savaşları kapıda. Savaş bitti. Neden ülkelerine geri dönmüyorlar?” sözleri yer aldı.

İKİ MESAJA SUÇ DUYURUSU

Ayrıca Özoğuz, bir sonraki paylaşımında, şu ifadeleri kullandı: “Suriyelilerin sadece isimler ve listeleri ile peynir ekmek gibi vatandaş yapılma sebepleri, seçimde oy kullanmaları konusu ve bu insanların üreme sayısı 10.000.000’ları bulması ve her geçen gün çeteleşip artarken kontrolden çıkmaları korkunç.”

Yorumlar

Diğer Haberler

Sosyal medyadan bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların oyununa gelmeyin!
Diyarbakır'da , sosyal medya üzerinden bungalov ev kiralama ilanları verilerek 105 kişinin 636 bin 893 lira dolandırılması üzerine çalışma başlatıldı.
Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kira bedellerindeki yüksek artışa değinerek 'Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?' sorusunu yanıtladı.
TOKİ’den 9 bin 522 TL taksitle konut fırsatı! 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yeni projesi için başvuru dönemi başladı. Söz konusu projeden 9 bin 522 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 
Çengelköy Çukurova Liparis Evleri’nde 14.9 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!
İstanbul’un tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan semtlerinden Çengelköy’de inşa edilen Çukurova Liparis Evleri’nde güncel fiyatlar 14 milyon 900 bin TL’den başlıyor.
Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'da meydana gelen 3.8 şiddetindeki deprem artçı değil! 
AFAD'dan yapılan açıklamada Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında saat 14:24'te 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş kritik açıklamalarda bulundu.