5 Eylül 2020 Cumartesi

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 



Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyelilerle ilgili yaptığı paylaşımından şikayetçi oldu.

Akşam'da yer alan habere göre; şarkıcı Gökhan Özoğuz ile ilgili Twitter hesabı üzerinden Suriyelilerle ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan suç duyurusu yaptı. Mimar Zeynep Melek Bulut’un sunduğu dilekçede, Özoğuz’un “Çok iyi yazı! 1 milyon Suriyeli var ve her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Çete savaşları kapıda. Savaş bitti. Neden ülkelerine geri dönmüyorlar?” sözleri yer aldı.

İKİ MESAJA SUÇ DUYURUSU

Ayrıca Özoğuz, bir sonraki paylaşımında, şu ifadeleri kullandı: “Suriyelilerin sadece isimler ve listeleri ile peynir ekmek gibi vatandaş yapılma sebepleri, seçimde oy kullanmaları konusu ve bu insanların üreme sayısı 10.000.000’ları bulması ve her geçen gün çeteleşip artarken kontrolden çıkmaları korkunç.”

Yorumlar

Diğer Haberler

Ekonomist Mert Başaran'dan çok önemli uyarı: Bireysel hisse değil fon alın!
Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da çok önemli bazı uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın "Bireysel hisse değil fon alın" paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...
Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!
Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
Kent Etiler'de kişiye özel ödeme planı! Teslimler 2026'da!
MESA ASL ADİ Ortaklığı imzası taşıyan Kent Etiler projesinde kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 1.361 adet konuta yer verilen projenin teslimlerinin 2026 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!
Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.
2021'de 7 TL olan benzin şimdi 45 TL! Ev kiraları neden hala 2 bin TL? 
Binlerce ev sahibi yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle mağdur durumda. Bir ev sahibi 2021 yılı ile şimdiki benzin fiyatlarını karşılaştırdı ve 'Bu enflasyonun sorumlusu ev sahipleri mi?' dedi. İşte ayrıntılar...