5 Eylül 2020 Cumartesi

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 



İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 300 hektarlık bir alanı ve 14 mahallede yer alan Gültepe imar planlarının askıya çıkmasından sonra Toros Sosyal Tesisleri’nde vatandaş ve muhtarlarla buluştu. Milliyet'te yer alan habere göre; Batur, teknik heyetiyle birlikte imar planlarının ve kentsel dönüşümün nasıl yapılacağını anlattı, sorulara yanıt verdi. 

Gültepe imar planlarının hem Konak hem de  İzmir  Büyükşehir Belediye meclislerinde oybirliğiyle kabul edildiğinden bahseden Başkan Batur, kentsel dönüşümün siyaset üstü olduğundan bahsederek, şu açıklamalarda bulundu:

‘Birlikte Konak’

“En başında ‘Birlikte Konak’ dedik, bu işte birlikteyiz. Kentsel dönüşümü gerçekleştirmeye talibim. Yaptığımız planlar gerçekten Gültepe’ye yakışıyor. Her şeyi samimiyetle ve şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Dedikodulara kulaklarınızı tıkayın. Ağzımdan çıkmayan hiç bir söyleme inanmayın. Genel Başkanımızın da beni Konak’a göndermesinin en büyük nedeni kentsel dönüşüm.”

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla
Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.
'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...
Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.
65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları bir bir açıklandı! Yaşlılık maaşı ne kadar? Zamlı maaşlara bakın
Memur maaşlarına yapılacak Temmuz zammıyla 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı da yükselecek. O rakamlar tek tek açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı kaç TL olacak? 
Konutta makas değişikliği! Fiyatlar ne olacak?
TCMB tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi yaklaşık 3 yıl sonra ilk defa reel olarak azalış gösterdi. İşte söz konusu verileri Habertürk'teki köşesine taşıyan Abdurrahman Yıldırım'ın konu ile ilgili o yazısı...
A101 25 Nisan - 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor!
A101 25 Nisan-2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu hafta; birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı.