5 Eylül 2020 Cumartesi

Kahramanmaraş Otogarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. 



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Otogarı’nda düzenleme ve bakım çalışmaları başlattı. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı yeniden düzenleme çalışmaları amacıyla bakıma alındı. Kahramanmaraş Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, zaman zaman bakım ve onarım çalışmaları yapılan Kahramanmaraş Otogarı’nda yıkım, tadilat ve tamirat çalışmalarını başlattı. 

Çalışma kapsamında, KMBB ekipleri ilk önce Otogar içinde bulunan, ekonomik ömrünü tamamlamış büfe, gişe, dükkan gibi yapıları yıkıyor. 

Mevcut hali ile ihtiyaca cevap veremez hale gelen Kahramanmaraş Otogarı’nda yenileme çalışmaları kapsamında günün koşullarına uygun halde düzenlenecek. KMBB ekiplerinin verdiği bilgilere göre, iki kattan oluşacak Kahramanmaraş Otogarı’nın zemin katında; 18 adet bilet satış gişesi, 11 adet büfe, 1 adet kafe, 1 adet berber ve 1 adet sağlık kabini bulunacak. Birinci katta ise Bebek Bakım Odası, Bay, Bayan Mescit ve Bay, Bayan Abdestlik gibi bölümlere yer verilecek. 

Modern ve konforlu bir otogar için

Konuya dair açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Zaman zaman Otogar’ımızın bakım ve onarım çalışmalarını yapıyorduk. İncelemelerimiz neticesinde özellikle otogar içinde bulunan yapıların ekonomik ömrünü tamamladıklarını gördük. Otogarın bir veya birkaç bölümünde değil, tamamında yenilenme ihtiyacı vardı. Hemşehrilerimizin, misafirlerimizin sağlıklı, modern ve rahat bir ortamda yolculuk işlemlerini gerçekleştirmeleri için, başladığımız çalışmaları inşallah kısa süre içinde tamamlayacağız” diye konuştu. 

Kayseri'de definecilerin tahrip ettiği kilisede yıkılma tehlikesi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Fabrikalar darboğazın içinde! Bursa'da bir fabrika daha konkordato ilan etti!
Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Onaltı Metal Otomotiv Yan Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvuru onaylandı.
TOKİ’nin Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi. Söz konusu projeler Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 
Yabancılar Türkiye'deki gayrimenkullerini satışa çıkarıyor!
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci resmi X hesabı üzerinden yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullerini satışa çıkardığını açıkladı. 
Ankara'da arsa fiyatları da uçtu! Emlakçı, tarlanın fiyatını bir ayda tam 6 milyon 500 bin TL artırdı!
Ankara'da arsa fiyatları, konut fiyatlarındaki artışı aratmayacak şekilde arttı. Bir emlak firması, Ankara'da satılık arsanın fiyatını bir ayda tam 6 milyon 500 bin TL artırdı. İşte o ilan...
Mercan İplik Tekstil’e 3 ay geçici konkordato mühleti verildi!
Şanlıurfa Asliye Ticaret Mahkemesi, Mercan İplik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında üç ay süreyle geçici konkordato mühleti verilmesine karar verdi.