27 Ağustos 2020 Perşembe

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.



Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A) 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. B) Sirket yukarıda yazılı amacını gerçeklestirebilmesi için asagıdaki islere girisebilir. 1- Istigal konusu dahilindeki emtanın ithali ve ihracatı için özel kisilerle is birligi yapmak gerektiginde sözü edilen islerin bir kısmını veya tamamını bir arada veya ayrı ayrı bu kisilere yaptırmak. 2- Konusu ile ilgili dogrudan veya dolaylı tesebbuslerde bulunarak yerli ve yabancı gerçek veya tuzel kisilerle birlikte yeni firma tesebbüs müessese ve ortaklık kurmak. 3-Konusu ile ilgili görülen isletme imtiyaz patent ve marka haklarını dogrudan almak bunları kısmen veya tamamen devretmek baskalarından devralmak teknik bilgi (know-how) anlasmaları akdetmek. 4- Sirket konusu içine giren dallarda taahhüt islerine, resmi ve özel ihalelere katılabilir. 5- Sirket konusu ile ilgili olarak menkul ve gayrimenkuller satın alabilir, fabrika, imalathane, satıs magzaları depolar kurar ve isletir. 6- Sirket istigal konularıyla ilgili olarak ihalelere katılır, ithalat, ihracat,ticaret mümessillik, komisyonculuk, acentalık, distiribütörlük, taahhüt isleri toptan alımın satımını yapar. 7- Sirket konusu ile ilgili olarak satın aldıgı menkul ve gayrimenkul malları kiraya verebilir ve satabilir.

Adres: Altıntepe Mah.İstasyon Yolu Sk.No:3/1 Maltepe

Yorumlar

Diğer Haberler

Bursa'daki maden şirketi konkordato ilan etti! Astra Madencilik'e 3 aylık geçici konkordato mehli verildi!
Bursa'nın ileri gelen maden şirketlerinden Astra Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile ilgili üç aylık geçici konkordato mehli verildi.
Kartallar Petrol’ün konkordato talebi reddedildi!
Batman 4. Asliye Hukuk Mahkemesi,Kartallar Petrol Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato talebini reddetti.
Milli Emlak Ankara ve Konya’da KDV’den muaf arsa ve araziler satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya’da yer alan arsa ve araziler KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesinin bu ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bütçemizde ilk defa sosyal konut için 100 milyar liralık bir kalem açtık!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptığı açıklamada “Bütçemizde ilk defa sosyal konut için 100 milyar liralık bir kalem açtık ve TOKİ'ye buradan destek olacağız." dedi
16 milyon TL'ye kiracılı ev alan ev sahibi isyan etti: 'Kira bedeli 10 bin TL, onu da alamıyorum' 
Kira bedellerinden dolayı ev sahipleri ile kiracılar arasındaki sorunlar gittikçe büyüyor. 16 milyon TL'ye kiracılı bir ev alan ev sahibi kira bedelinin 10 bin TL olduğunu ve kiracının kirayı ödemediğini söyleyerek isyan etti.