14 Ağustos 2020 Cuma

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO'nun yapacak olduğu sermaye artırımına ilişkin olarak tamamlanması gereken hususlar belirtildi. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlanmış olup arsaya ilişkin değerleme raporu hazırlandı.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
30.04.2020 tarih ve 2020/28 sayılı Sermaye Piyasası bülteninde şirketimizin yapacak olduğu sermaye artırımına ilişkin olarak tamamlanması gereken hususlar belirtilmiştir. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlanmış olup arsaya ilişkin değerleme raporu tarafımızca hazırlattırılmıştır. İlgili değerleme raporu açıklamamız  ekinde yer almaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.  
Saygılarımızla. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.