4 Ağustos 2020 Salı

İnkılap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İngilab Nazarov tarafından kuruldu.



İnkılap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İngilab Nazarov tarafından kuruldu.

İnkılap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Her türlü bina, fabrika binası, oturum binaları, villalarının yapımı,tamiri alımı ve satımı ve inşaat taahhüt işleri, GAYRİMENKUL her türlü gayrimenkulun, binanın, fabrika binasının, dairelerin alım satımı, kiralanması , emlak komisyonculuğu yapmak OTOMOTİV Her türlü aracın alım satımı ve kiralama işlemleri, hasarlı araçların alımı satımı onarımı, Hasarlı araç çözüm merkezleri kurmak iTHALAT-İHRACAT Her türlü tekstil sanayi ürünlerinin üretimi alım satımı ithalat ihracatı, toptan ve perakende ticareti, Ev tekstili ürünlerinin ithalat ihracatı toptan ve perakende ticareti Her türlü giyim eşyalarının ithalatı ihracatı toptan ve perakende ticareti Konusu ile ilgili olarak müteahhitllik yapmak,, müteahhitlik belgelerine başvurmak, şirket ile ilgili her türlü görsel,işitsel ve sosyal medya reklamları vermek, 3.kişi ve kurumlardan kredi kullanmak, ipotek vermek ,almak,

Adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1988.Sk. Papatya Res.No:4/63 Esenyurt

Yorumlar

Diğer Haberler

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!
Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.
Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…
Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.
A101 25 Nisan - 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor!
A101 25 Nisan-2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu hafta; birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı. 
1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!
1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.
'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...
Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.