27 Temmuz 2020 Pazartesi

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'ndeki deponun 2 bin 925 metrekarelik depolama alanı 3 seneliğine 3 milyon 100 bin TL'ye kiraya verildi.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) depo kiralama bildirimi hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi 420 Ada 33 Parsel üzerindeki 14 bin 703 bin metrekare arsa üzerinde bulunan 20 bin 523 metrekare deponun 2 bin 925 metrekarelik depolama alanı "Karat Güç Sistemleri San.ve Tic.A.Ş."ye 1 Ağustos tarihinden itibaren 3 seneliğine kiraya verildi. Kiraya verilen depodan 3 senede yaklaşık 3 milyon 100 bin TL gelir elde edilecek.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel üzerindeki 14.703,44 m2 arsa üzerinde bulunan 20.523 m2 deponun 2.925 m2'lik depolama alanı "Karat Güç Sistemleri San.ve Tic.A.Ş."ye 1 Ağustos tarihinden itibaren 3 seneliğine kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen depodan 3 senede yaklaşık 3.100.000-TL+KDV gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Dosya için tıklayın

Yorumlar

Diğer Haberler

8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.