25 Temmuz 2020 Cumartesi

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarıldı.



Borsa İstanbul, yapılan değerlendirmeler sonucunda bir hissenin borsa kotundan çıkarılmasına karar verdi.

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri 27 Temmuz 2020 tarihinden itibaren borsa kotundan çıkarılacak.

Konuyla ilgili Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklamada, payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Kapital Yatırım Holding'in (KPHOL) ve iştirakinin finansal ve faaliyet durumları nedeniyle, 31 Aralık 2019 tarihli bilançosuna ilişkin bağımsız denetçi görüşü de dikkate alınarak, KPHOL hisselerinin 27 Temmuz 2020 tarihinden itibaren borsa kotundan çıkarılmasına karar verildiği belirtilrdi.

Borsa İstanbul A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde:

Payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Kapital Yatırım Holding A.Ş. (Şirket)'nin ve iştirakinin finansal ve faaliyet durumları nedeniyle, 31/12/2019 tarihli finansal raporlarına ilişkin bağımsız denetçi görüşü de dikkate alınarak, Kotasyon Yönergesinin 23/1-c ve 23/1-d maddeleri kapsamında Şirket paylarının 27/07/2020 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

Kapital Yatırım Holding'in ortaklık yapısı şu şekilde:

 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Kamil Engin Yeşil kimdir?

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.