2 Temmuz 2020 Perşembe

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...



Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi, İdlib'de 4 briket ev inşa ettirme kararı aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyasına Kaymakam Açıkgöz ve eşi Şeyma Açıkgöz, aileleriyle beraber 4 briket ev yapımı için 24 bin TL bağışta bulundu.

Açıkgöz, yüz binlerce kişinin evsiz kaldığı İdlib'de yaşanan insani drama "dur" demek adına Türkiye Cumhuriyeti olarak 50 bin briket ev inşa edilmesi amacıyla çalışma başlatıldığını söyledi.

Hatay'a yakın bölgede hayata geçirilecek bu evler sayesinde binlerce mazlum ailenin kışı soğukta geçirmekten kurtulacağını dile getiren Açıkgöz, "Cide Kaymakamlığı olarak sadece birkaç günde rekor düzeyde katılım yakaladık. Biz, eşimle bir briket ev bağışlama planı yapmıştık fakat hem eşimin ailesi hem kendi ailem kampanyadan haberdar olunca katılmak istediler. Bu bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesileyle 4 briket ev ile kampanyaya katılmak nasip oldu." şeklinde konuştu.

Yetim Vakfı İdlib'te 50 briket ev inşa ediyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...
1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!
1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.
Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!
Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...
Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…
Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.
A101 25 Nisan - 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor!
A101 25 Nisan-2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu hafta; birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı.