21 Ağustos 2019 Çarşamba

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka son faiz indirimi ile beraber konut kredisi oranlarını 10 puan daha düşürdü.

QNB Finansbank bir konut kredisi faiz indirimi daha gerçekleştirdi. Kredipazarı'nda yer alan habere göre; en son 30 Temmuzda faiz indirimi uygulayan banka bugün itibariyle bir faiz indirimi daha gerçekleştirerek tüm vadelerde konut kredisi faiz oranlarını 10 puan daha düşürdü.

QNB Finansbank Konut Kredisi Faizleri Ne Kadar? 

QNB Finansbank güncel olarak 10 yıla kadar tüm vadelerde yüzde 1.59 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Banka ayrıca 10 yıl üzerinden 15 yıl vadeye kadar ise yüzde 1.77 kredi faiz oranı sunuyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi Hesaplama

QNB Finansbank’tan indirimli faiz oranları ile 100.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde krediye 10 yıl vade sonunda yapılan masraflar hariç toplam ödeme tutarı 224.600 TL oluyor. Kredinin aylık taksit tutarları ise 1.872 TL’ ye karşılık geliyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi Maliyeti

QNB Finansbank konut kredisine ek olarak 700 TL ile 2500 TL arasında ekspertiz ücreti, 117 TL taşınmaz rehin ücreti ve kredinin yüzde 0.5’i kadar da kredi tahsis ücreti talep ediyor. Krediye uygulanan sigortalar müşteriye göre farklılık gösteriyor

Yorumlar

Diğer Haberler

Dr. Buğra Gökce: Sadece rantı önemseyen piyasa aklıyla konut sektörü iyileşmez!
Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, konut fiyatlarındaki artış oranının, enflasyonun altında kaldığının açıklandığına dikkat çekti ve konut sektörünün neye ihtiyacı olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...
Konutta makas değişikliği! Fiyatlar ne olacak?
TCMB tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi yaklaşık 3 yıl sonra ilk defa reel olarak azalış gösterdi. İşte söz konusu verileri Habertürk'teki köşesine taşıyan Abdurrahman Yıldırım'ın konu ile ilgili o yazısı...
65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları bir bir açıklandı! Yaşlılık maaşı ne kadar? Zamlı maaşlara bakın
Memur maaşlarına yapılacak Temmuz zammıyla 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı da yükselecek. O rakamlar tek tek açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı kaç TL olacak? 
A101 25 Nisan - 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor!
A101 25 Nisan-2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu hafta; birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı. 
1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!
1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.