21 Ağustos 2019 Çarşamba

Avrupa ülkelerine ihracatını artıran Karmod, son bir senede 14 farklı Avrupa ülkesine ihracat yaptı.

İhracatını artırmaya devam eden Karmod, son bir yılda 14 farklı Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştirdi.

Karmod tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, son bir yılda Avrupa'ya yönelik ihracatını hem ülke hem de proje bazlı artırdı. Firma, son bir senede 14 farklı Avrupa ülkesine ihracat yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açıklamada görüşleri yer alan Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, özellikle son 5 yılda Avrupa ülkelerine ihracatı artırmaya yönelik yaptıkları planlamaların olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını belirtti.

Sürdürülebilir kalite ve çevre dostu üretim anlayışının Avrupa pazarında önemli olduğunu söyleyen Çankaya, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Karmod olarak 110'un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirme başarısı sağladık. Mevcut başarımızı sürdürmekle birlikte özellikle Avrupa ülkelerine ihracatı artırma yönünde bir stratejimiz olmuştu. Bu doğrultuda planlamalarımızı yaptık.

Çalışmalarımızın meyvesi olarak son bir yılda 14 farklı Avrupa ülkesine yapılarımızı ihraç etme başarısı gösterdik. Bu dönemde aynı coğrafyada tamamladığımız yapı proje sayısı 47 oldu. Kıta genelinde ülke sayımızı da 20'nin üzerine çıkarmış olduk. Özellikle vurgulamak isterim ki İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve Hollanda yapılarımızı en çok tercih eden ülkeler arasında yer alıyor. Sürdürülebilir kalite ile beraber çevre dostu üretim anlayışını sağladığınızda bu ülkelerdeki üreticilerle bile rekabet etmeniz hiç zor değil."

Çankaya, son bir senede Avrupa genelinde gerçekleştirdikleri projelerde ofis yapılarıyla beraber mesken amaçlı kullanımların öne çıktığın kaydederek, büfe ve güvenlik kabin yapılarının bu ürünleri takip ettiğini belirtti.

Son olarak Malta'da okul projesini tamamlayarak teslim ettiklerini söyleyen Çankaya, bugün itibarıyla Danimarka, İzlanda ve Fransa'da ofis yapı kurulumlarının devam ettiğini belirtti.
 

Yorumlar

Diğer Haberler

İzmir Gültepe halkından adaylara kentsel dönüşüm için taahhütname!
İzmir'de Mahalleler Birliği, 6 Şubat depremlerinden sonra sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde olan mahallelerine dair kendilerini hiçbir şekilde mağdur etmeyecek bir süreç için adaylara verilmek üzere taahhütname hazırladı.
Murat Kurum: 300 bin konutluk 'Yarısı Büyükşehirden' kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, megakentin kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Murat Kurum'un ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planı...
İzmir'in yeni metro hattına bakanlıktan onay!
Karabağlar-Gaziemir metrosu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan onay çıktı. İşte söz konusu metro hattı ile ilgili merak edilen detaylar...
Migros'ta Ramazana özel yüzde 53'e varan dev indirim! Kemalpaşa tatlısı 27 TL, hurma 39 TL, güllaç 79 TL! Hemen bakın!
Migros'ta geleneksel Ramazan tatlarında yüzde 53'e varan dev indirim başladı. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 27 Mart 2024 fiyat listesi...
1935'te konut sahiplerinden alınan eksik ve fazla vergilere çözüm getirilmiş!
1935 yılında bina vergilerinin artırılması gündeme gelmiş. Alınan vergilere göre binaların değerinin artırılmamasına karar verilmiş.