20 Şubat 2019 Çarşamba

Gürcanlar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 905 bin TL sermaye bedeli ile Mir Grup Endüstriyel Çelik Sanayi tarafından kuruldu. 

Gürcanlar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 905 bin TL sermaye bedeli ile Mir Grup Endüstriyel Çelik Sanayi tarafından kuruldu. 

Gürcanlar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu Yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Gürcanlar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna Merkez Mah.Ladin Sok Kuyumcukent Sit.N.4/4056 Bahçelievler 

Yorumlar

Diğer Haberler

İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.