20 Şubat 2019 Çarşamba

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 982 Ada 4 Parsele (Millet Bahçesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi Toplu Konut Alanı sınırları içerisinde yer alan 982 ada 4 parsele (Millet Bahçesi) ilişkin -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -5- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve plan raporları, 1 Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 97. Maddesi ve 3194 sayılı İmar Kanunun 9. Maddesi uyarınca 18.02.2019 tarihinde onaylandı.

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu ve Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği gereğince 19/02/2019 tarihinden itibaren 30 gün süre ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası (Abbasağa Mah. Yıldız Cad. No:47 Beşiktaş/ İstanbul) ilan panosu ile internet sitesinde askıya çıkarıldı.


İmar planı için tıklayın

Yorumlar

Diğer Haberler

1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.