18 Eylül 2015 Cuma

Yorumlar

Diğer Haberler

İzmir Karaburun ve Çiğli’de 46 milyonluk satış! İki gayrimenkulün yeni sahipleri belli oldu!
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'in Karaburun ve Çiğli ilçelerindeki iki önemli taşınmazın ihale yoluyla satışını  tamamladı. Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan bu taşınmazlar, rekor fiyata en iyi teklifi veren şirketlere devredildi.
Konut fiyatlarındaki reel düşüş devam edecek!
Ekonomist Barış Soydan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarında reel düşüşün devam edeceğini söyledi.
Pasif binalar, iklim değişikliğiyle mücadelede aktif rol oynuyor!
Karbon ayak izinin diğer binalara göre yüzde 85-90 azaltılabildiği pasif binalar, sıfır enerjili bina hedefine ulaşmada adeta bir köprü rolü oynarken, iklim krizine karşı en somut adımlar arasında yer alıyor.
Erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önü açılmalı!
Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önünün açılması gerektiğini söyledi.
TOKİ’nin 500 bin yeni konut projesi için başvurular yarından sonra başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 ilde inşa edeceği ‘Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular yarından sonra resmen başlıyor.