7 Eylül 2015 Pazartesi

HYS AVM'de gerçekleşen etkinlikte Bandırmalılarla buluşan Deniz Şef, inovasyonuyla öne çıkan, eşi benzeri bulunmayan "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı ve katılımcılara sundu.

Küçük Ev Aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Bandırmalılarla buluşturdu. 5 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'da HYS AVM'de gerçekleşen etkinlikte Deniz Şef, inovasyonuyla öne çıkan, eşi benzeri bulunmayan "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı ve katılımcılara sundu. Etkinliğe HYS Köroğlu Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Köroğlu, Arzum Elektrikli Ev Aletleri Saha Operasyonları Müdürü Murat Tekin ve Pazarlama İletişim Uzmanı Neslihan Demir katıldı.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Saha Operasyonları Müdürü Murat Tekin Bandırma'da gerçekleşen etkinliği şu sözlerle değerlendirdi: "Arzum Elektrikli Ev Aletleri, yılda 4 milyona yakın satışla Küçük Ev Aletleri sektörünün pazar lideri konumunda bulunuyor. Gastronomi dünyasının incisi Deniz Şef'i, Arzum farkı ile Bandırmalılarla buluşturduğumuz için mutluyuz. Arzum olarak inovasyon, bizim olmazsa olmazımız. Kuruluşundan bu yana hep daha iyisini yapmak için çalışan Arzum, bunu gerçekleştirirken kullanıcıların ihtiyaçlarının yanı sıra ürünlerin kullanım kolaylığına, yenilikçi olmasına önem veriyor. Arzum, eşi benzeri bulunmayan "Sadece Arzum'da" ürünleriyle sektörde fark yaratıyor. Bugün Arzum'a ev sahipliği yapan, Deniz Şef'in ve ürünlerimizin Bandırmalılarla buluşmasına vesile olan HYS AVM'ye teşekkür ederiz."

Deniz Şef, etkinlikte konuklara Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı kullandığı enginarlı humus,

Arzum Blendart Altı Bıçaklı Blender Seti ile hazırladığı dereotlu ezme ve Arzum Presto El Blender Serisi'ni kullanarak hazırladığı şeftali ve elma suyu karışımlarını ikram etti.

Arzum'un sektörde fark yaratarak tasarladığı ‘Sadece Arzum'da' ürünlerinden Arzum Fırrın ekmek kızartma makinesi, tasarımındaki farklı çizgisi ile öne çıkıyor ve taş fırın lezzetini sofralara taşıyor. Türkiye'de sınıfında ilk ve tek olan Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı, isteğe bağlı olarak aynı anda çalışabilen iki haznesiyle zamandan tasarruf sağlarken doğranan yiyeceklerin kokularının birbirlerine karışmasını da önlüyor. Arzum Presto El Blender Serisi, bıçakları özel tasarlanmış tırtıklı yapısı ve sertleştirilmiş malzemesiyle, standart parçalayıcıların bıçaklarından daha uzun süre keskinliğini koruyor. Çayı ve sıcak suyu farklı haznelerde tutan çift hazneli Arzum Duoterm termos sayesinde çayın dem oranı, klasik termosların aksine isteğe göre ayarlanabiliyor. Türkiye'nin ilk ve tek altı bıçaklı blender seti maharetli Arzum Blendart ise rendeliyor, dilimliyor, karıştırıyor, çırpıyor ve buz kırıyor.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:

Türkiye'de elektrikli ev aletleri sektörünün pazar lideri konumunda olan Arzum, 1966 yılında kuruldu. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat gerçekleştiren Arzum, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım olmak üzere 6 ürün kategorisinde; 250'den fazla ürünü ile bulunuyor. Arzum'un uluslararası operasyonları Hong Kong'ta bulunan ofisi dışında dört kıtaya yayılan 30'a yakın ülkede sahip olduğu geniş dağıtım ağını kapsıyor. ‘Yenilikçi', ‘tutkulu', ‘samimi' ve ‘özenli' ‘ güvenilir" olmak şeklinde sıraladığı değerleriyle Arzum, kuruluşundan bu yana müşterilerine en iyi teknolojiyi ve ürünleri sunmakta. Arzum ürünleri, Türkiye'de 10 milyondan fazla evde kullanılmaktadır.

Deniz Şef Hakkında

Deniz Orhun, Ankara Üniversitesi Ziraat Mühendisliği ve İngiltere London College Economics & Hacettepe Üniversitesi ortak programı İşletme Yüksek Lisansı mezunudur. Amerika'da bu işin Harvard‘ı olan Kendall College‘da pastacılık ve fırıncılık eğitimi aldı. International Cuisine Festival'da Türkiye'yi temsil etti ve birincilik ödülü aldı. Birçok Hollywood yıldızı ve ABD Başkanı Obama'nın yanı sıra, ünlü Türk isimlere de tarifler hazırlayan Şef Deniz Orhun; 2008 yılından beri kurucusu, sahibi ve şefi olduğu Klemantin Açık Mutfak ve Pasta Evi'nde ve Bilgi Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nde verdiği eğitimlerle çalışmalarına Türkiye – Amerika hattında devam ediyor. Deniz Şef TRT''de Pastane programını hazırlayıp sunuyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.