5 Eylül 2015 Cumartesi

Eroğlu Gayrimenkul 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen CityScape Global'da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarına projelerini tanıtmak üzere yerini alıyor. Eroğlu Gayrimenkul'un inşaat sektöründe imza attığı karma projeleriyle yer aldığı fuara geçtiğimiz yıl 31 adet Türk firmasının arasında bulunduğu 28 ülkeden 280 firma katıldı. Cityscape Global Fuarı'na bu yıl da 28 farklı ülkeden 300'ü aşkın katılımcı bekleniyor.

Bu yıl üçüncü defa CityScape Global'a katılan Eroğlu Gayrimenkul, kentin yeni merkezi Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ve Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers projelerini tanıtıyor.

Dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan'ın Kapadokya'nın peri bacalarından esinlenerek tasarladığı Skyland İstanbul, Rezidans, iş kuleleri, otel ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje, havaalanları, metro istasyonu, köprü ve ana yollara yakınlığı ile yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan hareketli bir merkez olacak. Bursa'da Uludağ manzarası gören daireleri, 6 katlı teras evleri, 5500 m² büyüklüğündeki iç avlusu ile 23 ve 28 katlı iki kuleden oluşan Harmony Towers, Bursa'nın yeni ikonu olarak yükseliyor.

Eroğlu Gayrimenkul Hakkında

Bilgi, deneyim, cesaret ve ileri görüşlülük: Sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz...

Eroğlu Holding'in tekstil ile başlayan, 32 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; Konut, alışveriş merkezi ve Ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Bugüne kadar Sarıyer, Esenyurt, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya, Bursa ve Edirne'de projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul'ün önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

Colin's,  Loft ve Mexx markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği ‘marka yaratma' üzerine kurulu iş modelini inşaatta ve gayrimenkulde de devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın Daire teslimlerini yapmış ve Bursa Bauhaus'u bitirmiştir.  Eroğlu Gayrimenkul 2012 yılında; İstanbul Lounge, Ofishane, Antalya Bauhaus ve Kağıthane Bauhaus projelerine imza atmıştır. 2013 yılında İstanbul Lounge 2, Platform Merter, Ekşinar Konakları ve Erasta Antalya AVM projeleri bitirilmiştir. 2014 yılında Harmony Towers, Erasta Fethiye ve Esenyurt Logistic Center projeleri tamamlanmıştır. 2015 yılı içerisinde Yeni Moda Evleri projesinde hayat başlamış olup, aynı yıl içerisinde Erasta Edirne AVM inşaatının temelini atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2012 yılında Seyrantepe'deki Skyland İstanbul projesine başlamış olup, bittiğinde Türkiye'nin en yüksek iki kulesine sahip olacaktır.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.