4 Eylül 2015 Cuma

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY On Kağıthane'de satışlar başladı. "Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" ile Konut anlayışının yeniden tanımlandığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor.

DKY On Kağıthane ilklerle hayata geçiriliyor

"Hayata Açık" sloganı ile hayata geçirilen DKY On Kağıthane, paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknolojinin bir araya getirilmesiyle inşa ediliyor. Dünyada ve Tükiyede birçok ilki kazandıracak olan proje, farklı konseptte yükseliyor. Konseptte "Dünyanın ilk dijital topluluk portalı" sunuluyor. Bu portalla projede yaşayanlar, ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyebilmesi, sosyal kulüpler oluşturarak sürekli etkileşim halinde olabilmeleri hedefleniyor.

Paylaşım ekonomisi ayrıcalığı

DKY On Kağıthane'de paylaşım ekonomisi de uygulamaya konulacak. Böylece araç, eşya, yetenek paylaşımı ve ortak fonlama gibi birçok paylaşım ekonomisi uygulamasının tek bir uygulama ile projede yaşayanlara sunulması amaçlanıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlerle projeye yatırım yapmak isteyenler, "Türkiye'nin ilk Yaşam Deneyim Merkezi"nde, satın almak istedikleri dairelerin bütün özelliklerini görme avantajı yakalıyor. Bu sayede dairenin iç tasarımı ve manzarası seçilebiliyor.

Yenilikçi kullanım alanları oluşturuldu

DKY On Kağıthane'de bu ayrıcalıkların yanı sıra ayrıca, kütüphane, amfitiyatro, sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi yenilikçi sosyal kullanım alanları sıralanıyor. DKY İnşaat projeyi hayata geçirirken Samsung, Fongogo, Zumbara, Mealbox, Zone Club, Mixer Arts, CoffeeSapiens, Sharemyfare, Spotify gibi uzman markalarla işbirliği halinde bulunuyor.

‘Sektör için büyük bir devrim’

Projenin lansman toplantısını gerçekleştiren DKY inşaat, proje ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Lansman toplantısına DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve DKY inşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ev sahipliği yaptı. Toplantıda konuşan Ali Dumankaya, klasik Konut anlayışını değiştirdiklerini ifade ederek, "DKY On Kağıthane Gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept. Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Çok farklı paydaşları bir araya getirdik. Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum. Bu devrimin ilk adımını atıyoruz" diye konuştu. Kağıthane'nin özel bir lokasyonda olduğunu vurgulayan Dumankaya, bölgenin avantajlı ulaşım olanağı ile yakın geleceğin Nişantaşı'sı olacağını da ifade etti.

Sanal gerçeklik projesi

Konsepti tanıtmak için Levent Büyükdere Caddesi üzerinde Türkiye'nin ilk "Yaşam Deneyim Merkezi"ni kurduklarını bildiren Dumankaya, "Bu Deneyim Merkezi'nde kullanmayı planladığımız sanal gerçeklik projesi ile kişiler almak istedikleri dairenin tüm özelliklerini görebilecek, iç tasarımını yapabilecek, dış manzarasını görme imkanına sahip olacaklar. Kısa süre içerisinde bu merkezi de hayata geçirip sizlere daha detaylı bir tanıtım gerçekleştireceğiz" diye konuştu. DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktaran Ali Dumankaya projelerin toplam büyüklüğünün ise yaklaşık 2 milyar TL olacağını sözlerine ekledi.

60 ay vade farksız ödeme avantajı sunuluyor

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ise toplantıda yaptığı konuşmada bölgenin ihtiyacına yönelik proje meydan getirdiklerini söyledi. Prdoje ile ilgili bilgiler veren Türel, Pratik kullanımlı daireler tasarladıklarını, buçuklu balkon tasarımının bu projede de devam edeceğini belirtti. Açılır kapanır balkonların kapanıp ilave yaşam alanı olarak da kullanılabileceğine vurgu yapan Türel, projenin 57 ila 86 metrekare arasında değişen 1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, ticari alan ve ofislerden oluşacağını bildirdi. Türel, "Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olacak. Projede 4 bin 750 metrekare ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor. Projenin ofis alanlarında yaklaşık bin 200 metrekarelik ‘Work On' adını verdiğimiz ortak çalışma alanları yer alacak. 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirileceğimiz projeyi lansmana özel peşin KDV dahil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyoruz" diye konuştu. Türel aynıca DKY On Kağıthane'de banka kredisinin yanı sıra, 10 bin TL peşin, yüzde 15 peşin indirimi, 60 ay "0" vade farkı veya kişiye özel esnek ödeme planı seçeneklerini de sunduklarının altını çizdi.

www.dkyon.com


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi...