4 Eylül 2015 Cuma

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi proje odasını gezdirerek Kartal'da hayata geçirilen projeler, TAK Kartal'ın çalışmaları, uygulamada olan Etap-1, Etap-2, riskli alanlar, Ceviz Meydanı, Uğur Mumcu Kent Meydanı ve Kartal'da devam eden Deprem-yerinde Dönüşüm çalışmaları ve yeni projeleri görselleriyle anlatarak bilgiler verdi.

İnsan odaklı projelere imza atan Başkan Altınok Öz'ü çalışmalarından ve ürettiği projelerden dolayı kutlayan Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi  Erdoğan Dağlı, yapılan çalışmalar için de başarılar diledi. Safi Gayrimenkul ve Doğuş Gayrimenkul yöneticileri Türkiye ve dünyada yaptıkları ve ürettikleri projeler hakkında da Başkan Altınok Öz'e bilgi verdiler.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı'ya teşekkür etti. 

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.