3 Eylül 2015 Perşembe

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre SGK, Çankırı, Karabük, Isparta, Uşak, Bingöl, Batman, Kayseri ve Adana'da yer alan 12 gayrimenkulü açık artırmayla satacak.

İHALE 29-30 EYLÜL'DE
Toplam bedelleri 65 milyon 116 bin 350 TL olan gayrimenkullerin fiyatları 40 bin TL'den başlıyor. Söz konusu gayrimenkuller için belirlenen muhammen bedel 40 bin TL ile 32 milyar 103 bin 350 TL arasında olacak.

Teklif ve belgeler, ihale günü, ihale saatine kadar ihalenin yapılacağı Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı Kızılay/Ankara adresine teslim edilecek. İhale 29-30 Eylül 2015 tarihlerinde saat 09.00'da başlayarak birer saat arayla yapılacak.

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi.