2 Eylül 2015 Çarşamba

İcralık Gayrimenkul portföyleri genişleyen bankalar rotasını belirledi. Daha uygun fiyata ev, Arsa ya da işyeri almak isteyen vatandaş da bankadan Satılık Gayrimenkul ilanlarına yönlendi.

2015 yılı içinde icradan Satılık Konut, Arsa ve işyerlerinin sayısında büyük artış yaşandı. Hurriyetemlak.com'dan alınan verilere göre; 'Bankadan Satılık Gayrimenkul' ilanlarının sayısı 2014 yılı sonundan bu yana tam yüzde 250 oranında artış gösterdi. İcradan satılık gayrimenkul portföylerinde büyük artış olan bankalar, rotayı Hürriyet Emlak'ın 'Bankadan Satılık Gayrimenkul' uygulamasına çevirdi. 

Hurriyetemlak.com, 2013 yılında sektörde bir ilke imza atarak bu uygulamayı kullanıcılarına sunmuştu. Bankaların elinde bulunan gayrimenkul sayılarının artacağı öngörülerek; bu gayrimenkulleri son kullanıcılara kısa yoldan ulaştırmak amacıyla kurulan sisteme kullanıcılar kadar bankalardan da ilgi yoğun oldu. Piyasaya göre daha cazip fiyatlarla Emlak bulma imkanı sunan uygulama, Konut, işyeri ve arsa alıcılarını cezbetti.

Hurriyetemlak.com'daki bankadan satılık gayrimenkul ilanları incelendiğinde, Türkiye genelinde 8.000 TL'den başlayan fiyatlarla emlak bulmak mümkün. İstanbul'da ise satılık Daire fiyatları 85.000 TL'den başlıyor.

SATIŞ SÜRECİ HIZLANIYOR

Bankaların kendi portföylerinde yer alan gayrimenkuller piyasa şartlarına göre daha uygun fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Proje kapsamında anlaşma yapılan bankalar portföylerindeki gayrimenkulleri çok kısa sürede satma imkanı buluyor.

Türkiye'nin önde gelen bankalarıyla işbirliği yapan Hurriyetemlak.com, gayrimenkullerin Nakit Para çevrilmesine yardımcı oluyor ve satış süresini hızlandırıyor. Bankalarla gerçekleştirilen entegrasyon sayesinde bankaların sistemleriyle entegre olunuyor ve ilanlar otomatik olarak portala düşüyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'da meydana gelen 3.8 şiddetindeki deprem artçı değil! 
AFAD'dan yapılan açıklamada Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında saat 14:24'te 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş kritik açıklamalarda bulundu. 
Sosyal medyadan bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların oyununa gelmeyin!
Diyarbakır'da , sosyal medya üzerinden bungalov ev kiralama ilanları verilerek 105 kişinin 636 bin 893 lira dolandırılması üzerine çalışma başlatıldı.
Bengikombi, Benmak Isıtma ve Bir Kombi Montaj’a 1 yıl kesin konkordato koruması!
Bengikombi Mühendislik Isıtma Soğutma Ürünleri Satış ve Pazarlama Ltd. Şti., Benmak Isıtma Soğutma Sistemleri A.Ş. ve Bir Kombi Montaj ve Servis Hizmetleri Ltd. Şti. için bir yıl süreyle kesin konkordato mühleti tanındı.
Şerefiye hesabı nedir? 
Şerefiye hesabı, özellikle büyük konut projelerinde ve toplu yaşam alanlarında öne çıkar. Proje geliştiricileri, satışa sunulan dairelerin fiyatlarını belirlerken, her bir dairenin konumunu ve avantajlarını dikkate alarak şerefiye bedelini hesaplar. 
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.