1 Eylül 2015 Salı

Mevsim itibariyle ılık Akdeniz rüzgarlarının, tatlı sıcak bir güneşin hakim olduğu ve Antalya'nın en güzel günlerini yaşayabileceğiniz Eylülayında Titanic Deluxe Belek ve Titanic Beach Lara Oteli, bayram keyfinizi ikiye katlamaya davet diyor.

Titanic Hotels'in misafirleri için hazırladığı birbirinden özel programlar ve Be Fine Spa'nın ayrıcalıklı hizmetleri Akdeniz'in samimi sıcaklığını, huzuru ve evinizdeki konforu yaşatıyor. Doğanın tüm güzelliklerine, mavinin ve yeşilin sihirli buluşmasına tanıklık edeceğiniz Titanic Hotels'de hafızlarınızda iz bırakacak bir Tatil sizleri bekliyor. Farklı konseptlere sahip Eğlence ve dans showları eşliğinde eğlenceli Akdeniz akşamlarının keyfi ise doyasıya yaşanıyor.

Eğlence, spor, Spa, zengin restoran ve farklı yemek kültürüyle dopdolu bir bayram tatili yaşamak isteyenler için Titanic Deluxe Belek ve Titanic Beach Lara her zevke ve beğeniye uygun konseptleri ile enerjinizi yükseltiyor. Uzakdoğu'nun egzotik atmosferini ve rahatlığını sonuna kadar hissedeceğiniz Be Fine Spa kendinizi yenileyip, ışıltınıza ışıltı katmanızı sağlarken, ailenizin en kıymetli üyelerinin de gönüllerince bir Tatil geçireceği Tini Kids Club'da çocuklar hobi ve sanat atölyeleri, spor, bilim, bale, jimnastik, özel şovlar ve aktivitelerle dolu bir bayram geçiriyorlar. Çocuklar, güvenli bir şekilde eğlencenin tadını çıkarırken kendinizi Akdeniz'in berrak sularına bırakıp, serinletici içeceklerinizi yudumlayıp, o okumayı çok istediğiniz kitapları okuyabilmenin keyfini yaşamak size kalıyor.

Türk ve Dünya Mutfağının En Seçkin Örnekleri

Dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin sunulduğu, Titanic Hotels'in mimarisi ve dekorasyonu ile göz dolduran açık büfe ve a la carte restoranlarında yemek saatleri bir ziyafete dönüşürken, hazırlanan özel bayram sofraları, Osmanlı mutfağının en zengin ve özel mönüleri misafirlere bir yemek şöleni yaşatıyor. Ünlü şeflerin maharetli ellerinden çıkan ve tüm misafirlerin odasına özel olarak gönderilen tatlı ve çikolata tabakları ise damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

www.titanic.com.tr

Yorumlar

Diğer Haberler

1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.