1 Eylül 2015 Salı

İtalya'nın Bologna Fuar Merkezi'nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek Cersaie Seramik Fuarı'na bu yıl 130 metrekarelik bir stant ve 21 yeni ürün ile katılım sağlayacak olan Yurtbay Seramik, ihracata yönelik Mermer, Ahşap, taş ve beton dokulu doğal görünümlü ürünlerini 16. Hall, B61-B66 stantta sergileyecek.

Cersaie Fuarı'nın Seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getirdiğini belirten İhracat Müdürü Gürkan Peker; "Cersaie, Türk Seramik sektörü'nün geldiği noktayı tüm dünyaya göstermek için doğru bir platform. Yurtbay Seramik olarak fuara aylar öncesinden hazırlanmaya başlıyoruz. Her yıl trend belirleyici olmak için çalışıyoruz. Bu yıl yer ve duvar grubunda Mermer, beton, Ahşap, taş dokulu ürünlerimizi sergileyeceğiz. En yeni tasarımlarımıza yer vereceğiz. Yurtdışındaki müşterilerimize ulaşacak, yeni talepler toplayacağız. Avrupa'da ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz" diyerek Fuar ile ilgili beklentilerini paylaştı.

Yorumlar

Diğer Haberler

Nisanda 118 bin 359 konut satıldı! Bu konutları kimler alıyor? Tebernüş Kireçci'den çarpıcı açıklama geldi!
TÜİK, nisanda 118 bin 359 konut satıldığını açıkladı. Konut satış rakamlarını değerlendiren Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, bu konutları kimlerin aldığını açıkladı.
Konut kredisiyle ev almak isteyenler yüksek faize takıldı! Şu dönemde kredi ile ev almak mantıklı mı? 
Konut sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi ile ev almak için bankaların kapısını çalıyor. Peki şu dönemde konut kredisi ile ev almak mantıklı mı?
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunda verilen geçici mühlet, 2 ay daha uzatıldı.
Mayıs 2025 kira artış oranı hesaplama!
Kira artışlarında referans alınan 12 aylık ortalama TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ise %48,73 olarak belirlendi. Bu ay kira bedeli 15 bin TL olan kiracı, yeni zamla birlikte 22.309,5 TL ödeyecek.
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’ın ruhsatını aldı! 
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’da 487 adet Konut ve 26 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 513 adet Bağımsız Bölüme ait yapı ruhsatları alındı.