31 Ağustos 2015 Pazartesi

Birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapan ANKAmall, bu kez dünyaca tanınan Jamaikalı şarkıcı Soca Boy'u ağırladı.

‘Chacarron Macarron' ve ‘I like to move it' şarkılarıyla müzik listelerini alt üst eden dünyaca ünlü yıldız, ANKAmall'da büyük ilgiyle karşılandı. Hayranlarına imza verirken güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Soca Boy, Türkiye'yi çok sevdiğini ve Ankara'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yoğun hayran kitlesiyle karşılaşan ve bol bol fotoğraf çektiren Soca Boy, ‘' Müziğim Türk pop müziğine uzak değil. Türk hayranlarımın ilgisinden müziğin evrensel olduğunu görüyoruz. Ben farklı dilde de şarkı söylesem müziğim size dokunur.'' dedi.

ANKAmall'da imza günü etkinliğinden sonra Antalya'ya gideceğini söyleyen Soca Boy, yeni klibinin hazırlıklarına 3 Eylül'de başlayacağını belirtti.

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi.