29 Ağustos 2015 Cumartesi

MESA Yönetimi daha da güçleniyor

Gayrimenkulün ‘kalite' ve ‘güven' ile anılan köklü markası Mesa, yapılan yeni atamalarla yönetimini daha da güçlü ve efektif hale getirdi.

Mesa Yönetiminde Can Aynagöz, 2001 yılından bu yana sürdürdüğü Genel Müdürlük görevini 1 Eylül itibari ile Evren Ünver'e devrediyor. Can Aynagöz ve Evren Ünver, MESA Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürüyor olacaklar.

Yorumlar

Diğer Haberler

İBB’den Pendik’te konut imarlı arsa! 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik’te yer alan arsayı 10 milyon 25 bin 640 TL bedelle satışa çıkardı.
Çengelköy Çukurova Liparis Evleri’nde 14.9 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!
İstanbul’un tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan semtlerinden Çengelköy’de inşa edilen Çukurova Liparis Evleri’nde güncel fiyatlar 14 milyon 900 bin TL’den başlıyor.
Sosyal medyadan bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların oyununa gelmeyin!
Diyarbakır'da , sosyal medya üzerinden bungalov ev kiralama ilanları verilerek 105 kişinin 636 bin 893 lira dolandırılması üzerine çalışma başlatıldı.
İzmir Bofigo Muratbey'de 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!
Bofigo Muratbey tarafından, İzmir Torbalı'da inşa edilen İzmir Bofigo Muratbey projesinde konut fiyatları 3 milyon 750 bin TL'den başlıyor.
Doybalak Tarım'ın konkordato tasdik talebi kabul edildi! 
Aksaray, Eskil'de hırdavat, un, gübre, yem, hayvan vitaminleri ve bir çok ürün satışı yapan Doybalak Tarım'ın konkordato tasdik talebi kabul edildi.