29 Ağustos 2015 Cumartesi

Kaliteli ve uygun fiyatlı ünlerini Kayseri halkı ile buluşturan İder Mobilya'nın yeni mağazasında; Modern tarzda yemek odası, Yatak odası, TV ünitesi, Koltuk takımı, köşe takımı, Genç Odası, baza, Yatak, Halı ve ev aksesuarları satışa sunuluyor.  

“Ekonomiyi güçlendirmek için yeni yatırımlara devam edeceğiz”

Geçen yıla oranla bu yıl ekonominin daha durgun bir seyirde gittiğini belirten İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, " Bu duruma rağmen İder Mobilya olarak ülkemizi kalkındıracak, halkımıza istihdam alanı sağlayacak yeni yatırımlar yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Yeni mağaza açılışları ile Türkiye'nin farklı noktalarından tüketicilere ulaşmayı hedeflediklerini belirten İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, Kayseri mağazasını halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

www.idermobilya.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.