27 Ağustos 2015 Perşembe

Evko Meot İnşaat'ın İstanbul Maltepe'de hayata geçirdiği Marmaroom'da hemen teslim dairelerin satışları devam ediyor. Toplam 296 dairenin yer aldığı projede adalar ve deniz manzaralı 61 metrekare ile 165 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler sıralanıyor.

Marmaroom'da 48 ay 0 faiz seçeneği var

Yüzde 50 peşinat verildiğinde kalan tutarın 48 ay 0 faizle ödenebildiği Marmaroom, 13 bin metrekare Arsa alanı üzerinde yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projede kafeterya, kreş, squash, Çocuk Oyun Alanları, açık ve kapalı Yüzme havuzları, masa tenisi, basketbol sahaları, Tenis Kortu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, masaj salonu ve çocuk havuzu yer alıyor.

3+1 dairelerin fiyatları 555 bin liradan başlıyor

E-5 Karayoluna ve metro istasyonuna 2 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre mesafede yükselen Marmaroom'da 1+1 daireler 285 bin lira ile 354 bin lira arasında, 2+1 daireler 367 bin lira ile 520 bin lira arasında satılırken, 3+1 daireler 555 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Marmaroom iletişim bilgileri

www.marmaroom.com

444 37 65


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.