27 Ağustos 2015 Perşembe

Keller Williams CEO'SU Chris Heller 7 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ İstanbul'A GELİYOR

Keller Williams Türkiye'nin de kurucu ortaklarından olan Heller, kariyeri boyunca 3 bine yakın ev sattı. Gayrimenkul danışmanlığını tutkuyla sürdüren Heller, yöneticiliğin yanı sıra satış takımının da desteğiyle her yıl 100 ev satmaya devam ediyor. 7 Eylül Pazartesi günü 08:30-13:00 saatleri arasında Istanbul Marriott Hotel Şişli'de gerçekleştirilecek etkinlikte, müşteri potansiyeli yaratma, mükemmel müşteri deneyimi konuları ele alınacak.

Tüm Gayrimenkul danışmanlarına ve sektörde kariyer hedefleyen herkese açık olan etkinlikte Chris Heller, "Emlak dünyasında" kendisini zirveye taşıyan yöntemleri anlatacak.

Yaptığı satışlarla sektörde kırılması güç bir rekora imza atan, Emlak dünyasının idol isimlerinden Chris Heller, izlediği sistem ve modellerle elde ettiği seminere katılım ücreti 200TL*. Daha detaylı bilgi içininfo@kww.com.tr adresine mail atabilir ya da 0212- 212 59 87 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

*KDV dahildir

*Kahvaltı ve kahve molasında ikramlar

*Etkinlik boyunca simultane çeviri sağlanacaktır.

Program

Tarih : 7 Eylül 2015 / Pazartesi

Saat : 08.30 – 13:00

Akış : 08:30 – 09:30 Kahvaltı

09:30 – 11:00 Etkinlik 1. Bölüm

11:00 – 11:30 Coffee break

11:30 – 13:00 Etkinlik 2. Bölüm ve Soru & Cevap

Yer : Istanbul Marriott Hotel Şişli

Adres : Abide-i Hürriyet Caddesi No:142, İstanbul

Yorumlar

Diğer Haberler

1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.