26 Ağustos 2015 Çarşamba

EKONOMİNİN NABZINI TUTAN ŞEHRE DİVAN KONFORU: DİVAN Adana 

Görkemli mimarisi ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken Divan Adana, konforlu odaları, ayrıcalıklı olanakları ve merkezi konumuyla hem iş hem de Tatil amaçlı konaklamalar için benzersiz bir seçenek sunuyor.

Divan Grubu, Yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Ülke ekonomisine yön veren şehirlerin başında gelen Adana'ya yeni bir dinamizm getiren Divan Adana'da, ikisi Grand Süit olmak üzere toplam 180 oda bulunuyor. Hem iş seyahatleri hem de Tatil amaçlı konaklamalar için tasarlanan Otel, misafirlerine benzersiz bir Konaklama deneyimi sunuyor. 

Görkemli mimari ve gurme lezzetler 

Divan Adana, şehrin Modern yüzüyle uyum sağlayan görkemli mimarisi ve şık dekorasyonuyla beğeni topluyor. Otelde, Divan'a özgü tatların sunulduğu Divan Pub ve pastane lezzetlerinin yer aldığı Divan Patisserie bulunuyor. Ayrıca, nefis manzaralı The Roof Bar, iş yemeklerine ve dost sohbetlerine ev sahipliği yapıyor.

Misafirler için her türlü konforun düşünüldüğü Divan Adana'da, tam donanımlı bir Spa ve Fitness Merkezi hizmet veriyor. İş toplantıları için otelde, farklı büyüklüklerde 6 adet toplantı odası yer alıyor. Teknolojinin en üst olanaklarıyla donatılmış bu salonlar, konforlu bir çalışma ortamı sunuyor. Otelde ayrıca özel organizasyonlar için de 555 m2'lik bir balo salonu bulunuyor.

Adana Havalimanı'na yalnızca 4 kilometrelik bir mesafede yer alan Divan Adana, odalarının konforu, benzersiz lezzetleri, hizmet kalitesi ve sunduğu ayrıcalıklarla Adana'ya üstün hizmet kalitesini getiriyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’ın ruhsatını aldı! 
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’da 487 adet Konut ve 26 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 513 adet Bağımsız Bölüme ait yapı ruhsatları alındı.
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunda verilen geçici mühlet, 2 ay daha uzatıldı.
Altın mevduatı yüksek illerde ipoteksiz konut alımı arttı!
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda altın mevduatı yüksek illerde ipoteksiz konut alımının arttığını belirtti.
Benesta Center Bahçelievler'de yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla!
ESTA Construction imzası ile Bahçelievler'de inşa edilen Benesta Center Bahçelievler projesinde yüzde 35 peşinat sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.
Organizers Plastik Metal konkordato korumasına alındı!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Organizers Plastik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunu kabul ederek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.