25 Ağustos 2015 Salı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Siyahkalem A.Ş. tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen KÖY projesinde satışlar devam ediyor. 467 bin metrekare alan üzerinde 1.167 Konut ve 15.000 metrekarelik bir çarşıdan oluşan KÖY projesinden konut sahibi olmak isteyenler için sadece 25 gün geçerli olan özel fırsatlı satış kampanyası başladı.

22 Ağustos -15 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirecek kampanyadan yararlanmak isteyenler için anlaşmalı banka veya finans kurumlarıyla 60 aya 0,38, 84 aya 0,57 ve 120 aya 0,68 avantajlı Kredi oranları sağlanıyor.

1,3 milyar TL Yatırım değerine sahip olan KÖY'de konutların yanı sıra 15 bin metrekare kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli bir çarşı olan ÇarşıKÖY yer alıyor.  ÇarşıKÖY'de uluslararası markaların yanı sıra yöreye özgü farklı damak tatlarına uygun Restoranlar, kafeler, süpermarket, veteriner, organik pazarın yanı sıra son teknolojiye sahip sinema salonları bulunuyor.

Proje bünyesi ve donatı alanları içinde anaokul, ilköğretim okulu, sağlık  merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla sosyal tesis, açık basketbol, tenis ve benzeri spor alanları ile 3,5 km'lik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru yer alıyor.

KÖY Projesi iletişim bilgileri

www.koy.com.tr

0212 202 64 64


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Peron İstanbul için düğmeye basıldı! Eczacıbaşı’nın Kartal'daki arazisine 666 konutluk yeni proje geliyor!
Eczacıbaşı Holding’in Kartal’daki arazisinde yükselecek olan Peron İstanbul projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu proje 5 milyar 40 bin TL’ye mal olacak.
Mustafa Durna İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Mustafa Durna İnşaat Anonim Şirketi, hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet ve ihtiyati tedbir kararı verdi. 
Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi!
Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi.
DAP Ataşehir 173'te ön talep fırsatları başladı!
Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen DAP Ataşehir 173 projesinde konut sahibi olmak isteyenler için ön talep fırsatları başladı.
Konut fiyatlarındaki reel düşüş devam edecek!
Ekonomist Barış Soydan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarında reel düşüşün devam edeceğini söyledi.