22 Ağustos 2015 Cumartesi

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği Sur Yapı İlkbahar'da satış süreci devam ediyor. Kuzey ormanlarına, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın bir konumda yükselen proje 250 milyon lira Yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar'da lansman fırsatları sürüyor

İçerisinde 304 konutun sıralandığı Sur Yapı İlkbahar'da lansmana özel yüzde 7 indirim avantajı sunuluyor. 5 blok olarak yükselen projede 51 metrekare ile 293 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Daire seçenekleri sıralanıyor.

48 ay vade farksız taksit imkanı

Uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, sosyal tesisler, spor alanları, çocuk parkları, kış bahçeleri, çardaklar, süs havuzları gibi sosyal donatılar yer alan Sur Yapı İlkbahar'da fiyatlar 236 milyon liradan başlıyor. Yüzde 25 peşin verildiğinde, yüzde 25'inin teslimde ödendiği projeden Ev sahibi olmak için kalan tutarı 48 ay vade farksız firma bünyesinde taksitlendirilerek ödenmesi gerekiyor.

Hastaneye 400 metre mesafede

TEM Otoyolu ve metro ile Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy gibi merkezi noktalara kolaylıkla ulaşım avantajının bulunduğu Sur Yapı İlkbahar, faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede yükseliyor.

Sur Yapı İlkbahar iletişim

www.suryapiilkbahar.com.tr/

444 5 787

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi.