21 Ağustos 2015 Cuma

Cersaie Fuarı'na bu yıl 140 m2'lik bir stant ve dört yeni ürün ile katılım sağlayacak olan Ege Vitrifiye, ihracata yönelik ürün tasarımları ile göz doldurmayı hedefliyor. "İhracat pazarları için tasarlanan serilerin, Cersaie Fuarı'nda alacağı yorumların firma adına çok önemli olduğunu belirten, Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş "Orta-üst segment için geliştirdiğimiz iki serinin dizaynı, 2015 yılında çalışmaya başladığımız İtalyan tasarımcı Claudio Papa'ya aittir. Kendisi ile çalışmalarımız devam ediyor. Unicera Fuarı'na kadar portföyümüze birçok yeni modeller dâhil etmiş olacağız" dedi.

Fuarda sergileyecekleri bir başka yeniliğin de Orta-üst segmentte yer alacak "Selge" serisi olduğunu vurgulayan Savaş; "ALIA serimizden sonra Ege Vitrifiye'nin portföyündeki ikinci kanalsız model olacak. İnce çizgileri ile estetik, kalite ve fonksiyonelliği bir arada arayan, zor beğenenlerin tercihi olacağından eminiz" diyerek sözlerini noktaladı.   

Yorumlar

Diğer Haberler

Bağımsız bölüm sayısı 10'dan fazla olan konutlara sığınak zorunluluğu getirildi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belirlenen yeni kriterlere göre; konut, yurt, otel ve bakımevi gibi yataklı hizmet veren sağlık tesisleriyle sanayi ve imalat yapılarında sığınak inşa edilmesi zorunlu oldu.
Konkordato talep eden Topdal Nakliyat İnşaat’a 2 ay geçici mühlet verildi!
Konkordato talep eden Topdal Nakliyat İnşaat Mahrukatçılık ve Tekstil Ticaret Ltd. Şti hakkında 2 ay geçici mühlet verildi.
Karayolları ve İl Özel İdare’den 2 şehirde satılık arsa, otel ve arazi!
Karayolları Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü ve Sinop İl Özel İdaresi, Amasya ve Sinop’ta yer alan arsa, otel ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihaleleri 12 Kasım ve 18 Kasım’da yapılacak.
Bakan Murat Kurum: Konut ve kira fiyatlarını dengeleyeceğiz!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada İstanbul’da dar gelirli vatandaşlarımızın ev hayalini gerçekleştireceklerini belirterek, “Konut ve kira fiyatlarını dengeleyeceğiz. Haksız kiralar düşecek” dedi.
Erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önü açılmalı!
Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önünün açılması gerektiğini söyledi.