21 Ağustos 2015 Cuma

Cersaie Fuarı'na bu yıl 140 m2'lik bir stant ve dört yeni ürün ile katılım sağlayacak olan Ege Vitrifiye, ihracata yönelik ürün tasarımları ile göz doldurmayı hedefliyor. "İhracat pazarları için tasarlanan serilerin, Cersaie Fuarı'nda alacağı yorumların firma adına çok önemli olduğunu belirten, Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş "Orta-üst segment için geliştirdiğimiz iki serinin dizaynı, 2015 yılında çalışmaya başladığımız İtalyan tasarımcı Claudio Papa'ya aittir. Kendisi ile çalışmalarımız devam ediyor. Unicera Fuarı'na kadar portföyümüze birçok yeni modeller dâhil etmiş olacağız" dedi.

Fuarda sergileyecekleri bir başka yeniliğin de Orta-üst segmentte yer alacak "Selge" serisi olduğunu vurgulayan Savaş; "ALIA serimizden sonra Ege Vitrifiye'nin portföyündeki ikinci kanalsız model olacak. İnce çizgileri ile estetik, kalite ve fonksiyonelliği bir arada arayan, zor beğenenlerin tercihi olacağından eminiz" diyerek sözlerini noktaladı.   

Yorumlar

Diğer Haberler

İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.