18 Ağustos 2015 Salı

Stone Group Hotel's ait olan ve Antalya'nın yeni gözdesi olmaya aday 5 yıldızlı Royal Taj Mahal Hotel ağ teknolojilerinde ZyXEL'i tercih etti!

Antalya'nın Evrenseki beldesinde 15 Haziran 2015'te hizmete giren 5 yıldızlı Taj Mahal Hotel teknoloji altyapısında ZyXEL ürünlerini tercih etti. Dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, isletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği IT çözümlerine bir yenisini daha ekledi ve Taj Mahal Hotel'in tüm kablolu ve kablosuz ağ erişimi alt yapısını kurgulayıp konuşlandırarak önemli bir başarıya imza attı. Bu proje sayesinde Taj Mahal Hotel, konuklarına sunduğu konforun yanı sıra teknoloji hizmetleri ile de maksimum müşteri memnuniyeti sağlamış oldu.
Tüm dünyada hem bireysel hem kurumsal internet kullanımı artış gösterirken, Konaklama tesisleri de müşterilerine en Modern ve konforlu hizmetleri sunabilmek için ağ altyapılarını ciddi ölçüde gözden geçirmek durumundalar. Bireysel kullanıcılardan kurumsal şirketlere ve büyük telekom sağlayıcılarına dek çok geniş bir skalada müşteri tabanı için ağ teknolojileri sağlayan ZyXEL de bu konuda kurumlara ciddi bir destek sunuyor ve Turizm sektörünün ilk tercihi haline geliyor.  Bu durumun son örneği, Antalya'daki 5 yıldızlı Royal Taj Mahal Hotel'de gerçekleştirilen başarılı proje oldu.    Proje kapsamında ZyXEL'in sunduğu son teknoloji ürünler ve uçtan uca network çözümleriyle, kablolu ve kablosuz ağları kurmak amacıyla, ZyXEL uzmanları, işletmenin bilgi güvenliği ve bina içi internet paylaşım ihtiyaçları için kapsamlı bir analiz gerçekleştirildi. ZyXEL'in ZyPartner çözüm ortağı KBG Bilişim'in yükleniciliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında Taj Mahal Hotel'de ZyXEL markalı Layer 3 ve Layer 2 yönetilebilir XGS4700 ve GS2210 Serisi ürünler anahtar altyapısı için kullanılırken, ZyXEL NXC 5500 Wlan controller ve yeni nesil ac teknolojisine sahip WAC6500 serisi Prowireless Access Point cihazlar gibi farklı ürün ve çözümlerle birlikte Turizm tesisinin son teknolojiye sahip bir erişim ağına sahip olması sağlandı. Ayrıca KBG Bilişim tarafından Stone Group Hotels bünyesinde faaliyette bulunan diğer 4 Otel için de 15 Ağustos 2015'te teslim edilmek üzere, ZyXEL ürünlerinde anlaşmaya varıldı.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ZyXEL Kanal Proje Satış Müdür'ü Erdem Timur Koca şu ifadeleri kullandı: "ZyXEL İletişim Teknolojileri olarak turizm sektöründe önemli bir konuma sahip ülkemizde benzer projeler gerçekleştirmek için gerekli donanıma sahip çözüm ortaklarımız ile yoğun çaba içersindeyiz. Zaman, maliyet ve kaliteden ödün vermeden ZyPartner üyesi KBG Bilişim ile birlikte başarılı bir proje çıkarttığımız için mutluyuz. Antalya'nın yeni gözdesi Taj Mahal Hotel'e sorunsuz hizmet vermek için yola çıktık. Sonuçtan herkesin memnun kalması için ekip olarak tüm desteğimizi ve bilgi birikimimizi ortaya koyduk.   Projeyi üstlenen ve ZyXEL ZyPartner Çözüm Ortağı Programı üyesi KBG Bilişim'in Proje Müdürü Ali Yılmaz ise "Turizm sektöründeki, Konaklama, hizmet ve konukseverlik anlayışında müşteri odaklı bakış açısıyla öne çıkan TajMahal Hotel'e sunduğumuz proje ile destek olmak bizi mutlu etmiştir. ZyXEL Ailesinin bir üyesi olarak böylesine prestijli bir projeyi söz verdiğimiz gibi tamamlamak bizleri son derce mutlu etmiştir," yorumunda bulunuyor.   Turizmin başkenti Antalya'da Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden gelerek otelimizde konaklayan misafirlerimizin teknolojinin tüm olanaklarından yararlanabilmeleri önem verdiğimiz bir konu idi," şeklinde konuşan Stone Group Hotels IT Koordinatörü Ümit Gürel, yürütülen başarılı projenin kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekliyor.   ZyXEL Hakkında

1989 yılında kurulan ZyXEL, dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısıdır. Kurulduğu günden bu yana pek çok yeniliğe imza atmış bulunan ZyXEL, 3.200'den fazla çalışanı ve 70 ülkedeki merkezleri aracılığıyla 150 ülkeye çözüm sunmaktadır. Merkezi Tayvan'da olan firmanın küresel çapta 32 bölge ofisi ve iki Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. Dünyanın en büyük DSL, fiber internet ve Residential Gateway üreticisi olan ZyXEL; kurumsal, servis sağlayıcı ve ev ağ iletişim çözümlerinde 24 kategoride 400'ün üzerinde ürün sunmaktadır. ZyXEL ürünleri, ülkemizde 2,5  milyonun üzerinde DSL, 500 binin üzerinde de fiber internet kullanıcısı tarafından tercih edilmektedir. ZyXel, geniş bant internette evden, telekom alt yapısına internet iletişim çözümleri sunmaktadır.

Türkiye'de toplamda dört milyonu aşkın ZyXEL ürünü; gerek bireysel gerekse fabrika, Hastane, Otel, eğitim, üniversite gibi her türlü kamu, Özel Sektör, kurumsal ve telekom alt yapısında aktif olarak kullanılmaktadır. Küresel BT pazarının en önemli markaları arasında yer alan ZyXEL, ülkemizde 2007 yılı Haziran ayından bu yana ZyXEL İletişim Teknolojileri A.Ş. ticari unvanıyla, altı milyon Dolar ödenmiş sermayesi ve 60 kişilik kadrosuyla tam teşekküllü yerel firma olarak faaliyetini sürdürmektedir. ZyXEL bünyesinde üst düzey servis merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumundadır. ZyXEL Türkiye tarafından sunulan ürün ve çözümler hakkında ayrıntılı bilgiwww.zyxel.com adresinden edinilebilir.
 
Ürün ve Servisler
 
Kurumsal
Güvenlik cihazları ve servisleri, ağ anahtarları, profesyonel WLAN AP, Kontroller ve yönetim sistemleri, ağ geçitleri, ağ yönetim yazılımları.
 
Servis Sağlayıcı
DSL CPEs, multimedya çözümleri, MSANs / DSLAMs,ISDN, Fiber Access, GPON OLT/ONT WiMAX/LTE.
 
Ev
Router, Wireless LAN, Wired LAN adaptörler, Desktop anahtarlar, medya sunucular  ve oynatıcılar, VoIP ağ geçitleri, Print Server, HomePlug, NAS/ağ veri depolama ürünleri, akıllı ev ürünleri.

Yorumlar

Diğer Haberler

Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.