18 Ağustos 2015 Salı

Fuarda, sahip olduğu kalite ve deneyimiyle Yalova'ya yeni bir yaşam biçimi getiren Beyttürk İnşaat'ın projeleri Körfez Ülkeleri'nden yoğun talep gördü. Fuara Ev sahibi olarak katılan Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Beyttürk İnşaat olarak Körfez yatırımcısını hedefliyoruz. Bu fuardan da görüldüğü üzere Arap yatırımcısının Türkiye'ye güveni tam. Körfez yatırımcısı Türkiye'de  Ev sahibi olmayı istiyor."

Türkiye ile Arap coğrafyası ve dünya Gayrimenkul sektöründeki risk ve fırsatların gündeme getirildiği zirvede, Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman konuşma yaptı. Körfez yatırımcılarının Türkiye'de Konut sahip olmayı istediklerini belirten Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, " Yalova'da körfez ülkelerinden yüksek talep gören projelerimiz mevcut. Bu Fuarda satış odaklı çalışmalar değil tanıtım çalışmaları yaptık. Burada uluslararası birçok Yatırımcı ile bir araya gelme fırsatımız oldu. Yalova ile birlikte dolayısıyla ülkemizin tanıtımını yapmış oluyoruz. Beyttürk olarak Körfez ülkelerinin önde gelen firmalarından çok sayıda ortaklık teklifi aldık." dedi.

Fuarda ayrıca Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, beraberlerindeki heyet ile birlikte, Beyttürk standını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman'dan projeler hakkında bilgi aldı.

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor.